På dette nettstedet finner du mye interessant om artister som har nådd skjels år og alder, men likevel holder det gående. I enkelte av tilfellene dreier det seg om band og artister som har holdt på helt siden 1970-tallet! De gamle er eldst, må det likevel være lov å si, for mange av disse er fortsatt imponerende aktive og gir både ut nytt materiale og drar på turné. Flere er også tilgjengelig for booking dersom noen skulle ha bruk for en legendarisk artist til et stor arrangement for bedriften eller organisasjonen.

Her leser du blant annet om kjente trønderrockere som Stage Dolls, Terje Tysland, D. D. E. og Ulf Risnes. Selv om spennet er veldig vidt mellom de fire, så bredt at det ved første øyekast virker utenkelig at de egentlig skal ha noe til felles, viser nærmere ettersyn at de faktisk bærer på mye av den samme arven. Ulf Risnes ønsker kanskje ikke å bli satt i samme bås som D. D. E., men han kan ikke benekte at han faktisk i hvert fall delvis har kommet ut av det samme miljøet og på et litt mer urbant og kosmopolitisk vis formidler mye av det samme tankegodset.

Andre artister som du kan lese mer om på disse sidene inkluderer Lynni Treekrem fra Kristiansund, og Ole Edvard Antonsen som ikke er fra Kristiansund, men likevel har blitt brakt inn i en kontrovers i ballbyen (her snakker vi blandaball heller enn fotball). Du kan også lese om norgesvennene Smokie og Toto.