De har skapt musikk som gjorde inntrykk. Vi snakker om Spillere i størrelse som Odin som viet sitt liv, musikere, band som hang på veggene da vi var unge. Vi kunne liste hundrevis av spillere, men det er ikke så
interessant hva vi tenker, men vi kan si at noen er og forblir ikoner og noen ganger udødelig.

Hva er det som gjør at noen kunstnere og musikere skiller seg ut og i tillegg til våre ører fordel? For å sortere dette sannsynligvis krever grundige matimatiska beregninger for musikk er matematisk uten oss å tenke på det. Nærmest mennesker har en innebygd i matematikk, både i form av rytmer og toner og alt kan beregnes. Vi har alle forskjellig smak i musikk og rytme, men det er en, fordi vi ikke kan komme unna, og det er matematisk og tilbakevendende. Med regelmessige betydde at harmoni er basert på matematiske gjentas. Med andre ord, musikk tydelig delt i form av vers og refreäng og dette er basert på repetisjon, selv i et vers og refreng.

Man har gjort vitenskapelige eksperimenter for å avvike fra de matematiske vekter på forskjellige måter. En exepreiment var å lage musikk som ikke ville gjenta seg i tonen og tempoet for å utvikle beregnings kreves en algoritme veldig lang tid å utvikle. Dette ble spilt for et publikum på en pianist som måtte konsentrere seg om den normale bak vingen. Det hørtes virkelig ille med godt spredte pianotoner når du minst venter. Det eksperimentert med dette slags tull er allerede på 1700-tallet til å være banebrytende.

I tillegg til tempo og tone, har vi slälva også lyd valg basert på frekevnser. Som dyr, blir vi påvirket av frekvenssvingninger. Noen lyder vi oppfatter som skremmende like vakker, tøff, glad eller beroligende.

I tillegg til alt vi allerede telles opp som lager musikk en følelse, og på samme måte, har vi forskjellige følelser til forskjellige tider og hele ligningen vil gå sammen i riktig sammenheng. Siden lykkes noen bedre enn andre ved å gjøre generelt mer attraktivt musikk, og det er en interessant sak – det også.